vitesse

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: connecting cable modem #52197

    vitesse
    Member

    Thanks for your help. something was missconfigured on the DHCP server. after that it began to work 🙂

    Many Thanks and have a good day.

    in reply to: connecting cable modem #52195

    vitesse
    Member

    I don’t think so..

    In log I found this line:

    No dhcpoffers received.

    in reply to: connecting cable modem #52193

    vitesse
    Member

    If I connect my cable modem to my really old WRT54GL router I get an IP

    if I connect to Zeroshell I can’t get IP.

    on ETH01 if I clic dynamic IP it show has enable. I try to “renew” with no sucess.

    in reply to: QOS sources or destination? #51262

    vitesse
    Member

    many thanks for your help.

    in reply to: zeroshell boot to usb (edit) #51249

    vitesse
    Member

    motherboard seem to never has existed from the company website (not listed), if if this is really not possible to boot from it, I will have to found new hardware.

    in reply to: zeroshell boot to usb (edit) #51247

    vitesse
    Member

    I have test every way to boot with usb. It boot from dos, but not with zeroshell.

    in reply to: MRTG #51118

    vitesse
    Member

    Thanks for your answer. I finally managed to found the problem. mlppp patch replace the default httpd.conf

    So I had to edit the file to add a line like that:

    cd /etc/httpd
    vi httpd.conf
    PgDn to the end
    o
    Alias /mrtg/ “/var/register/system/mrtg/html/”

    service httpd stop
    service httpd start

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)