Tysonpower

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Merry christmas and happy new year #54653

    Tysonpower
    Member

    Merry Christmas and happy new year also from Cologne, Germany.

    DE: Fröhliche Weihnachten und einen guten Rutsch ins neue Jahr!

    in reply to: Zeroshell 3.8.1 VPN problem #54637

    Tysonpower
    Member

    @fulvio wrote:

    Thanks for making these tests. Really the slow performance of VPN bonding is due to packet reordering.
    I hope to look at this issue soon.

    Regards
    Fulvio

    Hi fluvio, thanks for the rather fast patch of the VPN Problem.

    I did some test and now it works after just wainting some hours. It really depends on the PIng it seems.

    But it is still strange that it doesent uses the full bandwidth in upload.

    I use the “Load Balancing and Failover” mode, hope you can optimize the bonding because i really like it and use it every day.

    But 155Mbit/s thruput with encryption (AES-256-CBC) seems quite okay doesen’t it 🙂

    regards,
    Manuel

    in reply to: Zeroshell 3.8.1 VPN problem #54635

    Tysonpower
    Member

    @fulvio wrote:

    Could you try if the issues you reported are solved by the new bug fix #00 applied to Zeroshell 3.8.1?

    Thanks
    Fulvio

    Hi Fluvio,

    i made some test and it seems that the slow conection comes from a bug that i had before in zeroshell.

    The BOND only uses 10Mbit on each of my two lines in “Load Balancing and Failover” mode.
    If i switch to “Weighted Load Balancing and Failover” with same weight for both lines it uses both with 10Mbit for the download. But the Upload only goes over one of the two lines randomly but with the full bandwidth (32Mbit -4Mbit loss due to overhead as normal).

    hope you can help fixing it 🙂

    regards,
    Manuel

    in reply to: Zeroshell 3.8.1 VPN problem #54634

    Tysonpower
    Member

    Hi fluvio,

    connection works for now but it is quite slow…but that could also be a problem at my site. Thanks for the fix tho.

    I will make a speedtest tomorrow and post the results.

    regards,
    Manuel

    in reply to: Zeroshell 3.8.1 VPN problem #54632

    Tysonpower
    Member

    Hello,

    i have a similar problem with my VPN lan-to-lan bonding setup.

    Both VPNs are up / connected in the vpn tab.

    Under Network the Bond interface shows that VPN01 (second VPN in the bond) is down. VPN00 is always up, but the second one is always down since i updated.

    i now have gone back to 3.8, but having the newest version of ZS would be better.

    regards,
    Manuel

    in reply to: Support for apt-get, dpkg, gcc #48849

    Tysonpower
    Member

    Hello, this Thread is over 6 Years old and however gcc is not Included in ZS.

    Also the mentioned Link is not working at all anymore.

    I have such a need to run gcc but i cant find any instructions to install gcc on ZS on the Internet at all.

    I hope so so much that ZS will get gcc support or even a patch that is optional for gcc.

    Regards

    in reply to: Static Route dont come UP after fault #53685

    Tysonpower
    Member

    Oh Sorry i forget to mention my ZS Versions.

    Both ends are Using the newest Version of ZS (3.3.1) with 64bit Kernel (ID 49030) and Firmware update (ID 40300).

    So that is a bug even in the newest version and not only in older releases.

    Is your script also functioning in the newest release?

    When yes than i will try it to solve this problem. I hope it solve my Problem.

    Regards

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)