somleac

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Bind SPF record #49732

    somleac
    Member

    Hi atheling,

    After digging a little bit I found a working solutin:
    On the SOA I added a new record TXT with :

    v=spf1 a mx ~all

    After a while (DNS expires) – it worked and my both domains do have the SPF records.

    Thank you for co-operation.
    Regards,
    somleac

    in reply to: Bind SPF record #49730

    somleac
    Member

    It seems be a new feature to request isn’t it?

    in reply to: Bind SPF record #49728

    somleac
    Member

    Hi Atheling,

    I do have 2 domains on my box – but this should no be a problem isn’t it?

    How did you configured the SPF with only one txt entry? As far as I understood there should be two entries for this : one txt and one spf.

    Have you test your domain spf entries with tools like:

    http://www.politemail.com/check-spf.aspx

    Regards,
    somleac

    in reply to: NAT on one interface #49417

    somleac
    Member

    Hi ppalias,

    Finally I managed to test the config.
    You gave me a good command.
    Talking to a friend I choose to use -A instead of -I 1 argument.

    Thank you ppalias.

    somleac

    in reply to: System with both e100 and e1000 NIC won’t load driver #47704

    somleac
    Member

    Hi there,

    I got a Dell Optiplex 270 – hardware configuration same like HakanL with the difference of two additional Intel 10/100 cards.
    HakanL explained quite OK what the bug is and it is the same in Release 1.0.beta12. Because I could not manage to modify the binaries on the rootfs I tried atheling’s sugestion and it is working:
    Pre-boot scripts:
    modprobe e100

    That’s it.

    somleac

    in reply to: NAT on one interface #49415

    somleac
    Member

    Thank you ppalias for your fas replay.

    Unfortunately I can not test the configuration this days. I will come back late next week with details about.

    regards,
    somleac.

    in reply to: NAT on one interface #49413

    somleac
    Member

    Thank you ppalias.
    I know that hard way … 🙂 – knows as r.t.f.m.

    I hoped that somebody had the same issue and can give me a more precise solution.

    Regards,
    somleac

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)