netsysadmin

Forum Replies Created

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Need help with VLAN setup #47828

    netsysadmin
    Member

    Is there anything wrong in the configuration?

    in reply to: Need help with VLAN setup #47827

    netsysadmin
    Member

    Anyone can help please?

    in reply to: Gigabit network card driver problem #47726

    netsysadmin
    Member

    It’s working now.
    Seems the cable was the problem!
    Thanks for all help.

    in reply to: Double NAT? #47719

    netsysadmin
    Member

    Yes, it does. But, I’m still unable to ping it!

    in reply to: Gigabit network card driver problem #47725

    netsysadmin
    Member

    OK. Anyone has been successful with a Realtek chipset?

    in reply to: Gigabit network card driver problem #47723

    netsysadmin
    Member

    Is anyone using Gigabit Ethernet network adapters with ZeroShell?
    If yes, are you successfully using the default drivers/modules installed by ZeroShell?

    Thanks for any feedback

    in reply to: Gigabit network card driver problem #47722

    netsysadmin
    Member

    Anyone has any idea how I can compile and install the Gigabit Ethernet drivers?
    Do I have to go through all the steps described here?

    Thanks for any help.

    in reply to: Double NAT? #47717

    netsysadmin
    Member

    OK. It’s working. I think adding the static route was the solution.

    However, I am unable to ping the LAN interface (10.1.0.3) of the ADSL modem/router from a PC on the LAN!
    I can ping the WAN interface of the ZeroShell firewall (10.1.0.1).

    But I can access the internet without any problem!

    in reply to: Double NAT? #47713

    netsysadmin
    Member

    Thanks for replying.

    LAN computers use 10.0.0.0/16 subnet and have 10.0.0.3 as their gateway.
    ZeroShell LAN interface IP address: 10.0.0.3/16
    ZeroShell WAN interface IP address: 10.1.0.1/16
    ZeroShell gateway: 10.1.0.3
    ADSL modem/router LAN interface IP address: 10.1.0.3

    in reply to: Double NAT? #47711

    netsysadmin
    Member

    Any one can help?

    Thanks

    in reply to: Gigabit network card driver problem #47721

    netsysadmin
    Member

    I managed to get the drivers for the network adapters from the Realtek website.
    I have also downloaded binutils-2.17-i386.tar.bz2, glibc-2.8-includes-zs.tar.bz2, linux-2.6.25.17-zs-i386.tar.bz2, gcc-4.3.2-zs-i386.tar.bz2 and static-lib.tar.bz2.

    Can anyone tell me how to proceed to install these in ZeroShell so as to be able to compile the network adapter driver/module in ZeroShell ?

    Thanks for any help.

    in reply to: Double NAT? #47710

    netsysadmin
    Member

    It does not work. As soon as I re-add the interface to the list of “NAT Enabled Interfaces”, it works again!

    in reply to: Multiple WAN setup #47400

    netsysadmin
    Member

    OK, that’s what I was looking for.

    Thanks a lot.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)