Zeroshell 1.0.beta4 released

Home Page Forums Network Management ZeroShell Zeroshell 1.0.beta4 released

This topic contains 3 replies, has 0 voices, and was last updated by  imported_fulvio 12 years, 8 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #40558

    imported_fulvio
    Participant

    Hi,

    Zeroshell 1.0.beta4 is now available. The difference with
    the previous version is the presence of the package
    l7-filter (http://l7-filter.sourceforge.net/) that allows to classify the traffic by inspecting
    the application layer. This is useful if you want to provide
    the QoS to the protocols that you are not able to identify
    only with the IP addresses or the TCP/UDP ports such as the
    VoIP protocols H323 and SIP.

    Regards
    Fulvio

    #45164

    Borage
    Member

    Hi fulvio,

    I have not had time to try out Zeroshell, but I’m sure that this a great solution. I will install Zeroshell when it’s production stable, or when I have time, or whatever comes first. I have a little question, I’ve searched your site after a todo list, but I could not find any. Is there any todo list?

    Regards
    Borage

    #45165

    imported_fulvio
    Participant

    No, there isn’t a todo list. In any case you can use this forum.

    #45166

    Hi!
    Again thanks for a great product.
    I found a coupple of bugs in the webinterface.

    1. Creating a bridge in webbinterface doesn’t migrate interface IP
    2. Can’t activate database from webinterface.
    3. Can’t delete database from webinterface.

    All above problems experienced in IE7. The database functions are there but they produce a beep and nothing more.

    Yours…

    #45167

    imported_fulvio
    Participant

    @sodmetaldream wrote:

    1. Creating a bridge in webbinterface doesn’t migrate interface IP

    This feature has not been implemented yet. The IP and VLAN configuration from an interface to a Bridge during the creation of it its possible only by using the VGA or serial console.
    @sodmetaldream wrote:

    2. Can’t activate database from webinterface.
    3. Can’t delete database from webinterface.
    All above problems experienced in IE7. The database functions are there but they produce a beep and nothing more.

    You are right, this issue occurs with Internet Explorer 7. With Internet Explorer 6, Mozilla and Firefox it works fine. Thank you for the advice, I have to investigate about the problem.

    Regards
    Fulvio

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.