ZeroShell-1.0.beta13.iso not boot up

Home Page Forums Network Management Linux and Networking ZeroShell-1.0.beta13.iso not boot up

This topic contains 1 reply, has 0 voices, and was last updated by  mitchega 8 years, 7 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #42735

    mitchega
    Member

    Hi there

    I am busy trying out zeroshell. Running it on a Windows Virtual PC and boot from ZeroShell-1.0.beta13.iso, nothing fancy. It worked fine until a week ago when I had to purchase a new PC and now it does not work anymore. I think it has something to do with the new hardware. It tries to startup and then freezes, in different places. The new PC is as follows:
    Board: Gigabyte H55M-USB3
    CPU: Intel i5 3.33Ghz
    Memory: 4Gb DDR3 1333MHz

    When it boots up it sometimes give the following errors when I select option 2 “Increase Verbosity”:
    1. system 00:0c: iomem range 0x0-0x0 could not be reserved
    .
    .
    .
    system 00:0d: iomem range 0xfffc0000-0xffffffff could not be reserved
    PM-Timer running at invalid rate: 92% of normal – aborting.

    Stops after “TCP reno registered”.

    2. system 00:0c: iomem range 0x0-0x0 could not be reserved
    .
    .
    .
    system 00:0d: iomem range 0xfffc0000-0xffffffff could not be reserved

    Stops here.

    3. system 00:0c: iomem range 0x0-0x0 could not be reserved
    .
    .
    .
    system 00:0d: iomem range 0xfffc0000-0xffffffff could not be reserved

    Stops after “checking if image is initramfs…”.

    Any suggestions will be most welcome.
    Thanks.

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.