Multiple APs on the same host issue

Home Page Forums Network Management Wireless Networks Multiple APs on the same host issue

This topic contains 2 replies, has 0 voices, and was last updated by  iulyb 1 year, 5 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #44656

    iulyb
    Member

    Hi,
    I am trying to setup an AP with 2 interfaces, one in 2.4g N and one in 5g AC.
    After applying the patch I did myself for the 5G I can register 1 card as AP but I can’t do it for the second one that for some reason second card wants only to be a client.

    root@zs ~> iwconfig WLAN00
    WLAN00 IEEE 802.11abgn Mode:Master Tx-Power=21 dBm
    Retry short limit:7 RTS thr:off Fragment thr:off
    Power Management:off
    root@zs ~> iwconfig WLAN03
    WLAN03 IEEE 802.11abgn ESSID:off/any
    Mode:Managed Access Point: Not-Associated Tx-Power=0 dBm
    Retry short limit:7 RTS thr:off Fragment thr:off
    Encryption key:off
    Power Management:off

    I have other isues with the WLE600 so I wonder if somebody was successful in setting up 2 cards as APs.[/code]

    #54284

    dixita
    Member

    1. Select Configuration> All Profiles. The All Profile Management window opens.
    2. Select RF Managementto expand the RF Management section.
    3. Select Adaptive Radio Management (ARM) Profile. Any currently defined ARM profiles appears in the right pane of the window. If you have not yet created any ARM profiles, this pane displays the default profile only.
    4. To create a new profile with all default settings, enter a name in the entry blank. The name must be 1–63 characters, and can be composed of alphanumeric characters, special characters and spaces. If your profile name includes a space, it must be enclosed within quotation marks.
    5. Click Add.
    To create a new ARM profile via the command-line interface, access the CLI in config mode and issue the following command.

    #54285

    iulyb
    Member

    Hi,
    Thanks for reply, I have an APU and since then I figure out, I actually did a tutorial and some patches for 5G.
    The main culprit were wrong firmware file, and hostap version so I compiled a newer version in order to support AC.
    Also the support for 5G is wrong, my patches address some of this.
    https://www.zeroshell.org/forum/viewtopic.php?t=7143

    The menu you are talking about is missing in normal 3.7.1 release. This means that some integration work should be done in order to bring both releases on the same page.

    #54286

    dixita
    Member

    Hello i m facing same issue for trying AP with 2 interfaces. i had follow your above steps but it still not working.. any one can help???
    Dixita Patel
    http://scrpro.org/iphone-screen-recorder/

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.