Login failed!!!

Home Page Forums Network Management ZeroShell Login failed!!!

This topic contains 4 replies, has 0 voices, and was last updated by  rccheca 8 years, 9 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #42624

    rccheca
    Member

    Hello

    My ZS box don´t permit me to access https GUI with the message “Login failed!!!”. I can access the box over SSH with the same pass. Other things in the ZS are OK. After restart the box the problem is the same.

    Is the beta 13 vmware version.

    Thank you.

    #51038

    ppalias
    Member

    Maybe the browser has saved your password. Clear any saved passwords or use another browser. Also verify that the password is correct with

    cat /Database/var/register/system/ldap/rootpw
    #51039

    rccheca
    Member

    No, the pass is correct. When try to change the pass on ssh with the command

    kpasswd admin

    The message is this:

    kpasswd: Cannot resolve network address for KDC in requested realm getting initial ticket

    Have a problem with kerberos, but I don´t change anythings.

    #51040

    ppalias
    Member

    You didn’t change anything before this problem first appeared?

    #51041

    rccheca
    Member

    Nothing

    #51042

    ppalias
    Member

    I can think of anything else than data corruption then. Try to get a backup of the system and restore it in a different media, just in case you are lucky and not loose the whole configuration.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.