"Failed to mount the Live CD" [ZS 3.2.x]

Home Page Forums Network Management ZeroShell "Failed to mount the Live CD" [ZS 3.2.x]

This topic contains 2 replies, has 0 voices, and was last updated by  ilNebbioso 4 years ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #44120

    ilNebbioso
    Participant

    Hello, everybody.
    I have found a problem during boot of 3.2.x LiveCD in order to install a fresh new copy of ZS on a PC.

    Once booted, I receive a “Failed to mount the Live CD” during loading. Please take a look to the picture below I got from verbose setup.

    I tried unsuccesfully:
    – all options #1 to #4 from boot menu
    – both 3.2.0 and 3.2.1 ISO burned by Nero

    Please note that, on the same PC, I also tried a (old) 1.0beta16 CD I already got which was able to completely load without any problem.

    Thank you very much for your help and support.
    ilNebbioso

    #53564

    pip_ke
    Member

    ilNebbioso did you get help on this?

    am experiencing the same error

    #53565

    ilNebbioso
    Participant

    pip_ke, hello!
    Sorry, it passed a so long time and I personally don’t remember anymore how I workarounded this problem.
    I also completely forgot I posted the question here, otherwise I did post the workaround I found.

    In detail, I don’t remember:
    – if I used a USB version in order to load and then install on the HD or
    – if I used a previous 3.x version of ZS live CD.
    My apologies.
    ilNebbioso

    #53566

    pip_ke
    Member

    Thanks
    but eventually it did work?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.