DNS – Slave zone

Home Page Forums Network Management Signal a BUG DNS – Slave zone

This topic contains 1 reply, has 0 voices, and was last updated by  galladon 11 years, 1 month ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #40955

    galladon
    Member

    First, I’d like to say it’s a great product. I’m using it as a virtualized primary DNS server, and another as a slave. However, I have run across two problems that I just can’t resolve on my own. It might be due to a lack of understanding on my part.

    In one or your other posts, you told someone to add a CNAME record under the ‘@’ record to resolve a ‘domain.name’ query. It works fine on the primary, but I get an error in the log of the slave as follows:

    20:05:07 transfer of ‘dvc.edu/IN’ from 10.29.50.4#53: connected using 10.29.50.5#4222
    20:05:08 transfer of ‘dvc.edu/IN’ from 10.29.50.4#53: failed while receiving responses: CNAME and other data
    20:05:08 transfer of ‘dvc.edu/IN’ from 10.29.50.4#53: end of transfer

    When I remove the record, it works fine.

    Is this a bug, or am I misunderstanding how this is supposed to work? Is there a workaround?

    #46280

    imported_fulvio
    Participant

    Do you have tried with a A record instead of a CNAME one?

    Regards
    Fulvio

    #46281

    galladon
    Member

    Thanks for the quick reply.

    The A record works properly on transfers so I can use that.

    Thanks again.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.