Asterisk can’t register SIPs when connected to ZS

Home Page Forums Network Management Asterisk VoIP PBX Asterisk can’t register SIPs when connected to ZS

This topic contains 0 replies, has 0 voices, and was last updated by  AussieWISP 2 years, 5 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #42758

    AussieWISP
    Member

    I have two PPPOE connections on ZS, all my pc’s that are connected to ETH00 via a switch all get internet access fine. If I connect my Asterisk server directly to a modem, setup port forwarding Asterisk works fine; but as soon as I connect Asterisk through ZS it doesn’t register my IP trunks. I have setup port forwarding in the virtual server, configured some balancing rules in netbalancer, have tested other port forwards on ZS and the ports open fine. Should I use QOS instead of balncing rules, could there be a dns issue, should i connect the Asterisk server to ETH01 and configure it somehow through that way? I’m useless at CLI but getting the hang of GUI’s. Running Asterisk 2.8 and ZS beta 13

    #51387

    pgbuz
    Participant

    @aussiewisp wrote:

    I have two PPPOE connections on ZS, all my pc’s that are connected to ETH00 via a switch all get internet access fine. If I connect my Asterisk server directly to a modem, setup port forwarding Asterisk works fine; but as soon as I connect Asterisk through ZS it doesn’t register my IP trunks. I have setup port forwarding in the virtual server, configured some balancing rules in netbalancer, have tested other port forwards on ZS and the ports open fine. Should I use QOS instead of balncing rules, could there be a dns issue, should i connect the Asterisk server to ETH01 and configure it somehow through that way? I’m useless at CLI but getting the hang of GUI’s. Running Asterisk 2.8 and ZS beta 13

    I hope can help
    https://www.zeroshell.org/forum/viewtopic.php?t=5706&highlight=
    https://www.zeroshell.org/forum/viewtopic.php?t=5746&highlight=

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.