www.zeroshell.org Forum Index www.zeroshell.org
Linux Distribution for server and embedded devices
 
 SearchSearch  RegisterRegister  UsergroupsUsergroups 
 ProfileProfile  Log inLog in  Log in to check your private messagesPrivate Message 

QoS not working

 
Post new topic   Reply to topic    www.zeroshell.org Forum Index -> Firewall, Traffic Shaping and Net Balancer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
richmlpdx



Joined: 20 Nov 2015
Posts: 1

PostPosted: Fri Nov 20, 2015 6:53 pm    Post subject: QoS not working Reply with quote

I have following the documentation for setting up QoS and tried to divide the traffic in to TCP and UDP to try and get anything out of the default QoS class. No matter what I do, all traffic is classified as DEFAULT.

http://screencast.com/t/tuROT3IRbYrI

http://screencast.com/t/bHGuakvqrOH
http://screencast.com/t/TPOh6sJ5xYX

http://screencast.com/t/Sf1vMWshC10

In addition, the firewall is not able to see any connections on ETH5 or ETH6, even though the bridge is passing traffic.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.zeroshell.org Forum Index -> Firewall, Traffic Shaping and Net Balancer All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group